Bruiloften

Bruidsreportages:

Rachell  O’Connell maakt de meest schitterende fotoreportages van bruiloften. Haar stijl is naturel, elegant en intuïtief kunstzinnig. Zij werkt ook als modefotograaf waardoor haar trouwfotografie daar aan doet denken. Haar werk wordt vaak gepubliceerd in bruidsmagzines, o.a. Trouwen, Bruid & Bruidegom, WIT Wedding en Cosmopolitan. Haar foto’s laten een verhaal zien of leggen een moment van emotie vast. Zo wordt de trouwreportage een prachtige documentaire.

Haar studio is gevestigd in Amsterdam. Rachell heeft in heel Europa bruidreportages gemaakt, vooral in Nederland. Zij werkt heel discreet.

Het Album:

Wanneer we een album voor u maken, worden uw foto’s getransformeerd in een kunstobject. Ons team bestaat uit nauwkeurig werkende vakmannen, ontwerpers en stylisten. Met kunstboeken als inspiratiebron maakt het team een zeer speciaal boek dat een aandenken zal zijn aan uw bijzondere dag.

U wordt actief betrokken bij het ontwerptraject, zodat uw herinneringen en het verhaal van uw dag behouden blijven in een tijdloze expressie van uw liefde, feest en familie. Onze gesigneerde en handgemaakte kunstboeken worden een kostbaarheid die ervoor zorgen dat  speciale momenten voor altijd bewaard blijven en opnieuw beleefd kunnen worden.